Donem la benvinguda al nadal navegant amb La Marató

El passat cap de setmana vam aprofitar per reunir als diferents equips de regata del club per donar la benvinguda al nadal i fer una navegada i butifarrada solidaria amb motiu de La Marató de TV3.

Els primers en aparèixer van ser els equips de windusrf, patí català i optimist. De bon matí van començar amb una mica de teoria, on en Juan Ramos els hi va fer una repasada general dels aspectes tècnics que han d’anar treballant amb els seus respectius entrenadors per tal de millorar el seu rendiment i resultats en regata. Desprès de la xerrada, el vent encara no bufava prou, i els integrants del equip de windsurf van aprofitar per explicar com s’aparella una vela de windsurf i van practicar les principals maniobres a terra. Mentre esperaven a que pugés el vent van passar tot el matí fent diferents activitats com gimcanes i sortides en balsa.

Quan el vent va pujar ja devien ser més de les 13h i va fer-ho amb molta intensitat. Mentre els equips de optimist i windsurf iniciació anaven recollint,  els integrants de l’equip de Techno 293 van anar ràpidament a l’aigua. El seu entrenador, Toni Bonet, va aprofitar per fer-lis un entrenament de navegació amb vent, incidint en la técnica específica dels footstraps, la remada de l’onada i el ús dels caps d’arnès. Van gaudir així de una bona jornada d’entrenament amb bones planejades.

Pel que fa al equip de patí sènior no van perdre l’oportunitat de poder tornar a l’aigua. Tot i que mitja horeta abans de quan estava programada la sortida de la darrera regata del Trofeu Tardor no hi havia gens de vent, els patinaires van aguantar i resistir l’espera, i ben cert que va valdre la pena. Amb un  vent constant i una onada ben llarga, l’equip de regates del club va realitzar una de les regates més boniques del trofeu, tant per les espectaculars imatges com per l’alt nivell competitiu, van acabar entrant els cinc primers amb menys de 40 segons de diferència.

De mentre, a terra, la festa continuava amb la botifarrda solidaria per La Marató de Tv3. Els voluntaris conjuntament amb l’equip de treballadors del club van encendre foc i van donar caliu a una cinquantena de persones que ens vam aplegar per compartir experiències a l’aigua i a terra en un marc solidari. En aquest sentit cal destacar que els diners recaptats anaven íntegrament destinats a la causa de La Marató de Tv3, i que en aquesta ocasió la suma recaptada al club va ascendir a 505€.

Finalment vam aprofitar per fer l’entrega del Trofeu Tardor 2018. Desprès de cinc proves disputades amb un gran nivell de competitivitat i competencia, la classificació va acabar decidida. El primer lloc va ser per Jordi Roca, el segon lloc per Edu Serres i el tercer lloc per Roman Forns. Enhorabona als campions i a tots els participants en el trofeu. Igualment vam aprofitar l’ocasió per refermar la intenció de continuar amb el clínic i engegar el Trofeu Hivern a mitjans del gener vinent.