Diario de abordo

“Puente de mando. Un nuevo capitán aferra la caña del timón de este barco llamado C.M.A”

Aquestes eren les paraules de la primera edició del “Diario de abordo”, escrites pel José Ignacio Cellier. Per aquell temps, una nova publicació d’un nou president per a un Club Marítim Altafulla que encara feia olor a nou.

“Mirant al passat, construïnt el futur”, és el fil argumental de la nostra junta, perque molts hem viscut com a fills i com a nèts de socis un club tan ple de vida que tremolava des de les terrasses fins als panyols, a ritme d’havaneres i olor a ron cremat, o tot cel·lebrant els festivals infantils de la nocilla.

Creiem que rescatar la publicació del Diario de abordo és en si una declaració d’intencions. La màxima expressió del respecte per a les generacions del C.M.A que ens precedeixen, i alhora utilitzant els canals digitals que ens obren un ventall de possibilitats sense precedents.

José Ignacio: esperamos estar a la altura de este navío llamado C.M.A. que con tanta certeza dirigiste en los diferentes rumbos y condiciones. En tu memoria, vayan estas nuevas ediciones de “Diario de abordo” 33 años después de la primera singladura.

Archivo