Toni Bonet torna a validar el títol de Campió de Catalunya de windsurf en classe RS:X

Davant la terrassa del C.N.Bétulo i al llarg de la Rambla, es va disputar el passat cap de setmana, 30 i 31 de maig, el Trofeu Festes de Maig, que per delegació de la Federació Catalana de Vela era el Campionat de Catalunya per a les classes Iniciació, Techno i la olímpica RSX, i a més d’aquestes, també van competir embarcacions de la modalitat Raceboard.
Dos dies magnífics per a la pràctica d’aquestes modalitats de vela per les condicions de mar, però una mica justos per la intensitat de vent que mai va passar del 7/8 nusos. El camp de regates es va situar no gaire lluny de la platja, perquè donava la possibilitat a qui havia decidit passar unes hores vora el mar pogués gaudir de veure l’habilitat dels regatistes entre 9 i 18 anys.
Van poder disputar-se dues proves el dissabte i dues més el diumenge.
Toni Bonet va revalidar el títol de campió de Catalunya en la categoria olímpica RS:X seguit d’Ignasi Segado del CN Bétulo. La regatista Sofia Enault, també del C.N.Bétulo va ser la primera fèmina en la classe olímpica RSX.
Els guanyadors a la resta de categories foren: Jordi Vilurbina (Raceboard), Ferran Cornudella (RSX sub 19), Toni Bonet (RSX sub 21), Javier Simó (Iniciació), Guillem Segú (Techno sub 15) i Ferran Garcia (Techno sub 17).
El clubs participants, a més del Bétulo, foren: C.N.Hospitalet-Vandellós, C.N.El Balis, C.N.Salou, C.M.Altafulla, C.M.Torredembarra i C.N.Cabrera.
L’esdeveniment va ser possible gràcies a la col·laboració de l’Escola del Vent, de l’Ajuntament de Badalona i de la Federació Catalana de Vela.
En el saló d’actes del Club, va fer-se el lliurament de premis presidit per Xavier Torres, president de la Federació Catalana de Vela acompanyat per Sònia Oliveras, presidenta del C.N.Bétulo, i el secretari nacional de la classe, Lluís Miquel Garcia Motta.