Toni Bonet campió de la Copa d'Espanya RS:X i de la Master Golden Series

La VII edició de la Master Golden Series ha comptat amb un total de 90 regatistes de la classe windsurf en diferents categories.
Durante les tres jornades de competició, el vent va ser fluir, de component surest divendres i dissabte, i nordeste el diumenge. la darrera jornada fou més moguda smb una intensitat al tombant de 9 nusos.
Al final es van completar 6 proves en totes les categories excepto iniciación que només va competir dissabte.
En RS:X Juvenil Masculí, Toni Bonet, del CM Altafulla-CN Hospitalet-Vandellós, es va confirmar com a líder absolut. Després de restar invencible els dos primers dies, el diumenge no va poder smb el canaria Angel Granda, del RCN Gran Canaria, que es va empotrar dues victóries, después de dues molt bones sortides.
Tot i això el resultar final no admetia cap mena de dubte. Toni Bonet, del CM Altafulla -CN Hospitalet-VCandellós va acabar la regata amb 6 punts (1+1+1+1+2+2), per davant del canari Angel Granda, que va sumar 8 (4+2+2+2+1+1); i d’Eduard García, del CM Toirredembarra-CN Hospitalet–Vandellós, amb 16 (2+4+4+3+3+4).
En quarta posició, empatada amb l’Eduard, la regatista andalusa Pilar Lamadrid, del CM Puerto Sherry, que fou a més guardadora absoluta en fèmines de RS:X y Copa de España RS:X Juvenil.
Segona posició al podio RS:X Fèmines Juvenil absolut, per Blanca Carracedo, del CM Puerto Sherry smb un total de 12 puntos (4+3+2+2+2+3); mentare la sevillana Blanca Alabau, del CN Sevilla, recuperava el tercer lloc del podi amb 15 punts (3+2+6+5+3+2).

Toni Bonet 2014
clasificaciones-8-5-oficiales