Sots campions de Catalunya de patí de vela júnior per equips

Aquest cap de setmana el nostre club ha participat al Campionat de Catalunya per Equips de Patí a Vela celebrat al Club Nàutic de Sitges.
Hem participat amb 2 equips de juniors donat que els sèniors no han aconseguit reunir l’equip, però han anat a fer costat al CV Platja Llarga a la regata Santa Tecla..
Amb 8 equips de 5 clubs diferents, Masnou, Mar de Sitges, 2 del Nàutic de Sitges, 2 de Cubelles i 2 d’Altafulla el dissabte es van fer a la mar en un dia perfecte per navegar, mar plana amb vents de 11-14 nusos, sol i bona temperatura. Es van poder completar 4 ‘Flights’ dels 7 previstos en el ROUND ROBIN, els suficients per donar per vàlids els resultats en cas de que el diumenge no es pugués navegar. Altafulla 2 en el 3er encontre va fer una protesta que va ser rebutjada pel comitè de protestes per no haver avisat al regatista infractor de que anava a ser protestat, tot i així el resultat no va influir a la classificació final.
El diumenge va aixecar-se amb mala mar, tapat amb estonetes de pluja i vents de 26 a 30 nusos. Amb aquestes condicions mantingudes tot el mati i sense previsió de millorar el Jury va decidir anul•lar les proves pendents tant pels juniors com pels sèniors.
Amb aquesta decisió els resultats finals van quedar així:
1 CN Masnou
2 CM Altafulla (Mariona, Pepe i Xavi)
3 C Mar de Sitges
4 CM Cubelles
5 CM Altafulla 2 (Silvia, Alex i Yeray)
6 C M Cubelles 2
7 C Nàutic de Sitges
8 C Nàutic de Sitges 2
Felicitar als nostres equips, ambdós van fer un gran resultat.
Ara ja toca pensar en la fase final de la lligueta que tindrà lloc el 4 i 5 de octubre al Forum i les noies també en el trofeu Tanit del 19 i 20 de octubre. I com no en el inici de la segona Lligueta Catalana
DSC_0293