Seguiment dels nostres regatistes arreu

Aquesta setmana en Toni Bonet participa a la Copa del Món de Vela Lleugera (ISAF Sailing WorldCup) que es celebra a Hyères (França). Després de dos dies de regata en els que les condicions de vent són molt dures, acusa el seu menor pes i joventut tot competint amb regatistes que li porten una colla d’anys d’experiència. Tot i així està lluitant i segur que aprèn com ha demostrat sempre,.. a banda que si baixa la intensitat del vent es podrà comparar de forma més justa.
D’altra banda en Jan Sanfeliu participa a la Copa de España de Windsurf que es celebra al Real Club Marítimo de Melilla on després del primer dia, i tres proves, encapçala la classificació de Techno293 empatat a punts amb el seu company de l’equip Èxit de regates, en Guillem Segú, del CN Salou.
I també tenim a en Víctor Simó participant a la Copa de España de Laser Radial que començarà demà al Club de Actividades Náuticas Deportivas (CAND) de Chipiona, qui malgrat navegar amb el gallardet del CN Vilassar per exigències del seu equip d’entrenament porta el gallardet del Club al cor. Porta un registre boníssim i confiem farà una bona regata
Molta sort a tots
Us adjuntem l’enllaç a les classificacions del primer dia a Melilla i fotos de Melilla i Hyères
Classificació dia 1 Copa de España Windsurf RCM Melilla