Regata de windsurf al GEN Roses

Aquest cap de setmana s’ha disputat una regata de windsurf al GEN Roses amb un total de 42 inscrits. L’equip del nostre club hi ha participat amb moltes ganes i esforç. A la classe de RS:X han participat en Nico Forés, en Jan Sanfeliu i en Toni Bonet. A la classe de Techno 293 ha participat l’Alex Martí, i a la classe RaceBoard, la Cristina Garcia i la Silvia Vilanova.

S’han disputat un total de sis proves, tres proves cada dia. Totes classificatòries per al Rànquing Català.

Els regatistes han arribat a les 10 del matí per poder realitzar les inscripcions i muntar el material amb tranquil·litat. La hora prevista per realitzar la primera prova era a les 12h però el vent era quasi nul, no ha estat fins a les 14 que s’ha pogut realitzar la primera prova. La primera mànega ha estat molt esgotadora pels participants a causa del poc vent i la llarga distància entre les balises. Les dues següents mànegues s’han disputat amb normalitat ja que el vent ha augmentat.

Diumenge els regatistes s’han llevat amb un vent de component Nord amb una força de 10 nusos i amb moltes ràfegues. De totes maneres, les proves s’han disputat sense retards i amb l’horari establert. A les 12h ha començat la primera mànega amb una intensitat de 14 nusos, per la segona i tercera prova el vent ha afluixat una mica, inclús han caigut quatre gotes.

Alguns regatistes han patit bastant aquest fort vent, tot hi així amb esforç i valentia s’han llançat a la mar per intentar lluitar amb aquestes condicions meteorològiques.

A les 17:30 després de haver desmuntat el material s’ha fet l’acte de repartició de premis. El Club Marítim d’Altafulla ha omplert el podi en totes les classes i tots ells com a primers classificats!!

Finalment voldria felicitar al GEN ROSES, per a la bona organització i coordinació del Campionat. Així com el dinar, aigua i cervesa que han donat al regatistes, entrenadors i acompanyants.

FELICITATS EQUIP!!

Salut i vela