Regata de la lliga de patí júnior – Club Marítim Altafulla 1 vs. Club Nàutic Sitges

Aquest diumenge a les aigües del Club Marítim de Altafulla es va disputar l’enfrontament entre tots dos clubs.
Amb un vent de força 2 estable, els regatistes van fer 4 de les 6 proves programades, ja que el resultat va ser de 0-4 a favor de l’equip visitant.
Tot i perdre, l’equip d’Altafulla va posar-ho molt difícil al club visitant, que només va guanyar les proves per un punt d’avantatja. De fet en la segona prova l’Àlex, regatista local, va creuar la línia d’arribada en primera posició amb una clara avantatja sobre el segon, del club nàutic de Sitges.
L’última prova, però, va ser la més disputada ja que va baixar el vent i el resultat final es va decidir per qui creués la línia d’arribada abans, entre el 5è i 6è regatista. El que va arribar 5è, va guanyar la prova.
Felicitem al Club Nàutic Sitges per la gran temporada que està duent a terme i també als nostres regatistes, els quals estan a menys d’un mes per el Campionat de Catalunya de patí de vela que es disputarà en aigües d’Altafulla el darrer cap de setmana de juny.