Rècord de participació al Campionat de Catalunya de Patí Júnior

En primer lloc cal destacar l’altíssima participació amb 53 regatistes inscrits i participant a l’aigua, només dos dels 55 pre-inscrits no van poder assistir i només dos clubs dels que participen a la lliga d’hivern no van poder participar al Campionat per problemes d’agenda. Era l’any 1999 quan es va assolir el rècord de 32 regatistes de júnior en un Campionat de Catalunya, rècord que ha quedat pulveritzat. Gràcies regatistes i pares acompanyants.
També agrair als patrocinadors Andbank, Àrea Motor Vallès”,
Suzuki Marine, Dr.Sails, … i a tots els voluntaris de l’organització que han contribuit “gratis et amore” tant a l’Oficina de Regates, a l’equip de terra, com la major part del Comitè de Regates a l’aigua i entrenadors d’altres Clubs, així com a l’ADIPAV, la Federació Catalana de Vela i l’Ajuntament d’Altafulla que han ajudat a fer-ho possible. Molt especialment als capitans de flota de cada Club que han mobilitzat la flota després de la lligueta. Moltes gràcies a tots.
S’han realitzat tres de les quatre proves previstes i hem tingut clars guanyadors del Campionat. Ens hauria agradat que les condicions haguessin estat més estables com ho havien sigut durant la setmana quan més de 20 dels regatistes del Campionat van participar en clinics i ‘practice race’ que van pujar el nivell dels regatistes. En aquest sentit el Campionat ha estat difícil perquè el primer dia un terç de la flota no va entrar a temps per quedar-se al final pràcticament sense vent i el diumenge les ratxes de vent ho van posar molt díficil a més d’un que tampoc va poder acabar la segona prova i després de l’aplaçament a terra no va sortir per la tercera prova. No fer la quarta prova encara ho fa més difícil perquè hom no es pot descartar un “error” en una prova.
Va ser un goig acollir aquesta flota a Altafulla i comptem poder-ho fer en el futur en altres ocasions, més enllà de la lligueta de patí júnior que ha estat determinant per aconseguir una tant alta participació i bon ambient.
Que tingueu bon vent aquest estiu i fins a la propera regata.
Us adjuntem un enllaç a la Classificació final i també a fotografies que també trobareu a la pàgina Facebook del Club.
Campionat Catalunya Patí Júnior 2014 Classificació Final