Podi de les germanes Giménez al Trofeu Tanit en patí júnior

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Vilanova la 8ª edició del Trofeu Tanit per noies navegants en Optimis, Patí Júnior, J80 i Creuer.
Com ja és habitual ha sigut un èxit en participació i totes les Taniteres han gaudit de dos dies de navegació molt divertits i agraïts per les bones temperatures i condicions de mar i vent. El sopar de germanor del dissabte al vespre i la festa amb sorteig i ball va acabar de arrodonir un excel•lent cap de setmana.
14 patinaires de 7 clubs diferents, entre infantils, juvenils i open han participat en aquesta regata. Destacar la categoria open que amb 8 participants es va consolidant com una excel·lent opció per aquelles dones que ja han deixat endarrere els 18 anys i volen continuar experimentant sensacions de regata.
Amb vents fluixos de Sur, mar plana i temperatures estiuenques es van poder disputar 2 proves el dissabte i una el diumenge. Van ser unes condicions molt tècniques en les que qualsevol error es penalitzava molt i és el que li va passar a la nostre regatista Silvia a la categoria infantil, una mala situació a la sortida de la tercera prova, va fer que quedés aproada i això va provocar que , tot i recuperar posicions durant la prova, arribés molt lluny del seu objectiu. Malgrat quedar segona en la general a la segona prova del dissabte, aquest error la va relegar fins a la 8a posició de la general. Tot i això va fer podi amb la 3a posició en infantils.
La Mariona en la categoria juvenil va fer un cap de setmana rodo i va aconseguir finalitzar en tercera posició de la general i segona de la seva categoria.