Max Urquizu finalitza 41è del Campionat Nacional dels Estats Units

Com a part de l’intercanvi que està realitzant als Estats Units (on estarà un mes navegant i entrenant amb l’Annapolis Yacht Club, a Maryland), Max Urquizu va participar del Campionat Nacional dels Estats Units (www.usoda.org), que exceptuant als 5 classificats per al Mundial, va comptar amb els millors regatistes del país. Max va acabar en un meritori 41º lloc de la general (contra 246 Optimists), treballant durament en les seves sortides i en alguns altres aspectes tècnics, juntament amb els entrenadors del AYC Tomás Ruiz de Luque i Edgar Diminich. El campionat va consistir de dos dies de ronda classificatòria (7 proves) i dos dies de “finals” (5 proves en flota Oro), on Max va competir contra els millors 82 regatistes de la flota (la resta va competir al Plata). Destaquem dels seus resultats un 12é, un 11é, un 14é i un 6é!!
En paraules de l’entrenador Tomás Ruiz: “Una cancha de regatas bastante compleja, un lago con bastante corriente, arrachado, con borneos oscilantes y persistentes. Dos días de vientos medios y dos días de calma. Max comenzó largando bastante mal, pero recuperando mucho desde atrás. Sus mejores largadas fueron sus peores resultados finales [por no estar acostumbrado a estar adelante], por lo cual buscaremos acostumbrarlo a largar bien!! Mañana regresaremos manejando con los barcos, y el martes ya tendremos al team completo!!!”.
Aquesta experiència, a la que es va sumar Juanma Marttínez (CMA) dijous passat, està sent molt positiva per a Max, amb l’oportunitat de competir en una regata de nivell, d’entrenar amb un bon equip tècnic, viure amb una família americana, fer nous amics i millorar moltíssim el seu anglès! Des d’aquí felicitem al “germà” de Max, Mariner Fagan, que va quedar 32º de la general. Felicitats per un bon treball i a seguir millorant!!

Max i el seu "germà americà" Mariner Fagan

Max i el seu “germà americà” Mariner Fagan


Classificacions Finals
Ronda Classificatoria