Patí Júnior: Club de Mar de Sitges versus Club Marítim Altafulla 1

Diumenge 9 de març de 2014  

A vora les 12 del migdia, d´un diumenge, en un cap de setmana que va ser un regal de bon temps per aquestes alçades d’any, amb vent fortet de 14 nusos ben mantinguts i sense rolades, els nostre 3 regatistes, la Mariona, la Silvia i el Xavi, van enfilar cap al camp de regates, montat en front del Club de Mar de Sitges per gaudir d’un dia excepcional per navegar, junt amb els components de l’equip rival, Andrea, Carles i Álvaro.

Casualment, a menys de 100 metres, l´altre club veí, el Nàutic de Sitges, disputava el seu enfrontament amb el Club del Prat.

Tornant al nostre enfrontament, hem de dir que va estar dominat des del principi pel nostre equip, amb una actuació estel.lar del Xavi, que va guanyar les quatre regates disputades i que junt amb la Mariona i la Silvia amb 2 segons i 2 tercers van donar el punt al nostre club d’Altafulla.

Aquesta victòria és important ja que el Mar de Sitges va quedar per davant nostre a la primera lligueta i afegint l’anterior triomf al club de Cubelles, els quals van quedar segons l’any passat, ja hem guanyat a 2 rivals directes.

¡¡¡¡¡ENHORABONA EQUIP¡¡¡¡¡

La nota discordant la va posar un nedador que es trobava creuant la línia d’entrada al club al final de l’enfrontament i que no es va prendre gaire bé que se l’avisés del perill que suposa no portar la boia de senyalització. De fet la Mariona va tindre que fer una maniobra d’emergència per evitar passar-li pel damunt.

A prop de les 14h van tornar a platja, recollir patins, dutxa, felicitació als contraris i paelleta, ben merescuda, a la terrassa del club.

Salut i bon vent