L'equip de patí júnior guanya el Campionat de Catalunya de Clubs en categoria juvenil

Aquest cap de setmana s´ha disputat en aigües del Club de Mar de Sitges el Campionat de Catalunya de Clubs de patí a Vela per Sèniors i Júniors.
El dissabte es van realitzar dos proves tant de sènior com de júnior. Amb una mar bastant planeta i una temperatura ambiental estiuenca, va bufar un vent suau de Garbí que va fer treballar de valent la posició sobre el patí. Dos camps de regates diferents, ambdós amb un barlovent sotavent van fer que fossin unes regates ràpides i diferents a les del clàssic triangle. En júniors la 1a posició de la Silvia i la 2ª de la Mariona van donar un lleuger avantatge en la suma dels resultats de l’equip, la resta de l’equip no va tenir el millor dia.
Avui diumenge hem tingut un llevant de 11 -14 nusos amb la mar bastant arrissada, amb la disputa d’una única regata, en júnior la 5ª posició del Yeray, la 6ª del Xevi i la 9ª de la Silvia han sigut suficient per assolir la victòria i aconseguir guanyar El CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS de PATÍ JÚNIOR en la categoria juvenil. L’Àlex Busquets va trencar la vela i això li va afectar als resultats.
En sènior l’únic representant del CMA va ser en Carlos Giménez i per tant el CMA no puntuava per la classificació de clubs, a nivell individual va fer una bona actuació, a on es va començar a veure el resultat dels entrenaments iniciats aquest any per l´equip de sèniors, amb el Biel Rosinyol com a entrenador.
Cal felicitar a tot el equip de júniors per aquesta important victòria.
La propera setmana el equip farà una regata puntuable que servirà d´entrenament per afrontar el campiona d’Espanya que tindrà lloc al Club Nàutic de Sitges els dies 3 i 4 d´octubre.