L'equip de patí júnior del CMA guanya a l'equip de Sant Pol-Canet

Després de la regata d’ahir a Badalona que es va tenir que anular per malt temps va arribar el dia de retornar la visita que el club de Sant Pol – Canet ens va fer al novembre de l’any passat.
En aquella ocasió només es van poder fer 3 de les 6 regates previstes i el triomf va ser per l’equip visitant. En aquesta ocasió només es van fer 2 de les 6 regates previstes i van ser els nostres regatista els que es van fer amb els punts que corresponen al guanyador.
L’equip estava format per la Mariona, la Silvia, el Xavi i l’Alex.
El dia no va començar gaire millor que el dia anterior a Badalona però en Biel, el comissari, va decidir no esperar i va fer sortir a la flota ràpidament.
Amb molta trencant i un vent de 10-12 nusos es van fer a la mar sense incidents.
Just abans de la primera sortida hi va haver un contratemps entre el Xavi i un regatista de l’altre equip que va fer que un patí quedés inutilitzat i va tenir que tornar a platja. Tot i regatejar només 4 patins. les sortides les van fer els 5 que quedaven no puntuant el cinquè.
La primera regata la van guanyar el Xavi i la Mariona i la segona, quan el vent ja quasi havia desaparegut, la Silvia i l’Alex , el que dóna una idea dels bons resultats que estan generant els entrenaments i regates realitzats.
El risc de tormenta va fer que, per precaució, es decidís tornar a platja.
Aquests 2 primers i dos segons llocs dels nostre equip van fer que la victòria fos per Altafulla.
¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ FELICITACIONS al nostre equip ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡
Just plegar els estris es va posar a ploure, dutxa d´aigua calenta i a dinar.
Pares i nanos dels dos equips ens vam quedar a fer un dinar de germanor al mateix club. Mentre els pares fèiem una agradable sobretaula els nanos van sortir a la sorra a fer un entretingut partit de voley.
En resum un altre gran dia de navegació i diversió.
Bon vent