L'equip de patí júnior del CM Altafulla guanya al del CM Cubelles a la darrera regata

Vam sortir en cotxe des d’Altafulla amb un vent de 15 nusos i puntes de 18. Però tot va ser arribar a Cubelles que va baixar a 6-7 fins que a les 3 de la tarda va caure del tot.
Amb mar plana i vent SSO de 5 nusos l’equip format per la Mariona, la Silvia, el Pepe, el Pau i l’Àlex es van fer a l´aigua i va començar la primera de les 5 regates que es van realitzar. La sisena es va anul•lar per falta de vent.
Aquest enfrontament ha sigut de llarg el més disputat de tots els fets a la lligueta, fins a l’últim moment no hi ha hagut un guanyador clar.
A les 13,45 hores es portaven fetes 3 proves amb el resultat de 2 a 1 a favor de Cubelles. La quarta la va guanyar Altafulla i amb 2 a 2 tot es decidia a la cinquena i última, doncs ja es veia que la sisena no es podria començar perquè el vent cada vegada bufava menys.
En aquesta última regata la Silvia va sortir en primer lloc ben situada a barlovent i l’Àlex a sotavent, la Mariona va sortir l’última de tota la flota. L´Àlex va arribar (caure) massa a la primera cenyida i es va quedar sense possibilitats de fer punts.
La Mariona va cenyir més que la resta i va començar a recuperar llocs passant als 3 de Cubelles a la virada de la boia de la segona cenyida i va enfilar directe al patí que li quedava al davant, el de la Silvia.
La Silvia va fer una regata espectacular i va anar davant de tota la flota fins els últims 20 metres a on va ser superada per la Mariona que anava com un coet.
Aquest primer i segon lloc van donar la victòria final a l’equip d’Altafulla.
Enhorabona a tots els regatistes perquè van fer gaudir de valent als que estàvem seguint la competició des de la platja.
FELICITACIONS al nostre equip !!!!!!!!!
Us adjuntem la poesia amb la que en Xavier Vaillo, regatista de l’equip, va guanyar el primer premi dels Jocs Florals de la seva escola, el col.legi Montserrat. Inspiració per a tots els regatistes.
image003