Jan Sanfeliu obté el sots-campionat de windsurf Techno 293 a la regata Selecció de la Copa de España celebrada al RCM Melilla

Després de tres dies de regata amb condicions ben variables, el Jan Sanfeliu obté el sotscampionat en Techno 293 a la regata de Selecció de la Copa de España 2016, títol que haurà de treballar per revalidar a la Copa de España que es celebrarà el mes de juny al CV Blanes. El campió ha estat el Guillem Segú, del CN Salou, de forma clara, qui ha marcat una diferència en punts malgrat el primer dia el Jan va aconseguir anar primer després de tres proves. Destacar també l’actuació del Ferran Jurado que ha quedat empatat a punts amb el tercer i el Nico Forés que ha tingut una actuació molt regular, ambdós del CN Salou. Junt amb els seus companys d’equip ha lluitat amb els regatistes sevillans i canaris, que tenen fama de bons.
El Jan va començar a navegar en Optimist al nostre Club a l’estiu, es va sumar a l’equip de regates d’Optimist en el que ha navegat una colla d’anys fins que no hi cabia i des del Nadal entrena al Centre d’Entrenament del Club Nàutic Salou formant part del Windsurf Èxit Team (WET) que lideren els entrenadors Toni Colomar i Albert Bernà. Aquest és un grup esplèndid de més de 20 regatistes de tots els nivells al que s’hi suma algun cap de setmana el nostre campió altafullenc, el Toni Bonet, qui tot just ha acabat la seva participació a la Copa del Món de Vela a Hyères quedant el tercer espanyol tot competint amb regatistes que seran presents als Jocs Olímpics de Rio.
Volem agrair la tasca del Centre d’Entrenament de windsurf al Club Nàutic Salou que aplega als regatistes del Tarragonès i l’acollida generosa per part del Real Club Marítimo de Melilla que ha fet bona tasca tant a l’aigua com a terra.
Clasificación General – Circuito Copa de España Windsurf – RCM Melilla
A sota els tres primers llocs i la resta de regatistes de l’equip català destacat a Melilla en cada categoria i al final enllaç amb les fotografies
Techno 293 s17
1 – Guillem Segú – CN Salou
2 – Jan Sanfeliu – CM Altafulla
3 – Fernando Repiso – CN Sevilla
4 – Ferran Jurado – CN Salou
7 – Nico Forés – CN Salou
12 – Laura Barea – CN Salou (Tercera noia s17)
18 – Olivia Pujol – CN Salou
Techno 293 s15
1 – Aurelio de Terry Valle – CN Puerto Sherry
2 – Mar de Arce – CN Hospitalet-Vandellós
3 – Alberto Colomer – RCM Melilla
4 – Manuel Zoilo Buzón – CN Sevilla
10 – Ariadna Barbier – CN Salou (5a noia)
RS:X
1 – Angel Granda – RCN Gran Canaria
2 – Fernando Lamadrid – CN Puerto Sherry
3 – Eduard García Querol – CM Torredembarra
4 – Ferran Cornudella – CN El Balís
6 – Ignasi Segadó – CN Bétulo – Primer juvenil
7 – Ferran García Querol – CM Torredembarra
RACEBOARD
1 – Ricardo de Arce – CN Hospitalet-Vandellós
2 – Jordi Vilurbina – CN Salou
3 – Vicente de Juan – RCM Melilla
4 – Laura Cabezas – CN Salou – Primera noia