Inscriu-te a la regata Bart's Bash al CM Altafulla

Ens estem preparant per la regata Bart’s Bash que es celebrarà simultàniament a molts Clubs del món el proper diumenge 21 de setembre amb l’objectiu de donar a conèixer l’esport de la vela arreu i, per fer-ho, es vol assolir el rècord Guiness de participants en una regata que es realitzarà el mateix dia a més de 500 Clubs nàutics al món i que ja té inscrits a dia d’avui més de 6,000 regatistes.
El Club Marítim Altafulla va ser el primer Club català, i un dels primers tres Clubs d’Espanya, que es va apuntar a la iniciativa promoguda per la Andrew Simpson Sailing Foundation creada en memòria del regatista olímpic Bart Simpson que morí en accident a la darrera America’s Cup celebrada a San Francisco.
El cost de la inscripció, 5€, es donarà a la Andrew Simpson Sailing Foundation.
Serà una regata “Open” a la que totes les classes navegarem junts, per tant no importa amb quina embarcació t’inscriguis. Si no tens embarcació, i vols navegar amb nosaltres, adreça’t al Club per veure si et pots sumar en una embarcació de l’escola de vela escrivint a l’e-mail del club cma@clubmaritimaltafulla.com
Farem un recorregut senzill de màxim una milla de longitud i navegaren més de quinze minuts en regata per poder assolir que la participació a aquesta regata sumi al récord Guiness.
Bart’s Bask – Club Marítim Altafulla