Obertes les inscripcions per l’estiu

Tot i que l’escola de vela està oberta tot l’any per poder fer cursos i lloguers, ara amb l’arribada del bon temps comença a haver-hi més activitat pel club.

Ja són uns quants els que s’han interessat pels cursos i campus de vela, i com que no volem que us quedeu sense plaça ja teniu les inscripcions obertes a través de la pàgina web o a les oficines del club.

A continuació podeu veure en una infografia amb els diferents programes que oferim depenent de l’edat de l’alumne i una breu explicació de cada programa.

cursos i activitats d'estiu per edats

CAMPUS DE VELA

Ja fa uns anys que pels més petits, el club ofereix el Campus Kids, un programa multiactivitat de 9:00h a 13:30h. amb la possibilitat de quedar-se a dinar fins les 15:00h. Tot i que la vela i les activitats nàutiques són la prioritat, al llarg del dia els alumnes realitzen també diferents activitats esportives combinades amb tallers i manualitats.

Aquest any, com a novetat, estrenem el Campus Teens, pensat de cara als alumnes una mica més grans que poden passar més estona a mar navegant en les diferents embarcacions de l’escola de vela.

CURSOS DE VELA

Els cursos de vela del club estan pensats per adaptarse a les necessitats de cada alumne sigui de l’edat que sigui, tant per un primer contacte o iniciació com per a un perfeccionament encarat a la competició. Per això l’escola de vela compta amb monitors, titulats per la Federació Catalana de Vela, especialitzats en cadascuna de les disciplines nàutiques que es poden practicar al club.

cursos de catsy i optimist

Els cursos de Catsy, petit catamarà doble, són pels més petits la millor manera d’iniciar-se a la navegació a vela. L’estabilitat i la facilitat de maniobra són els seus trets distintius, fent d’aquesta una embarcació segura i divertida.

A mesura que els alumnes van millorant i agafant soltura a mar el següent pas natural son els cursos d’optimist. L’optimist, un monocasc individual per a nens, és l’embarcació més estesa pel litoral . Més ràpid i tècnic que el Catsy , però sense perdre prestacions en seguretat, esdevé l’embarcació ideal per introduir-nos al mon de la navegació a vela amb continuïtat.

El patí català és l’embarcació més nombrosa del club. Tot i no disposar de timó aconseguirem el control de l’embarcació a partir de la primera sessió, podent gaudir d’unes sensacions inigualables de velocitat, escora i interacció amb les forces que mouen l’embarcació. Els cursos que oferim poden ser de patí júnior, embarcació més reduïda ideada per a facilitar les maniobres a tripulants de menor pes; o de patí sènior, pensat més per adults.

cursos patí català, windsurf i catamarà

Els cursos de catamarà, tot i tenir també la possibilitat d’encarar les sessions al perfeccionament, están pensats per introduir als alumnes a la navegació i al oci amb una embarcació fàcil de controlar i ideal per a sortir de platja. Al igual que la resta d’embarcacions, el club disposa pels catamarans d’un programa de lloguer que possibilita als antics alumnes de poder seguir navegant i millorant la seva tècnica.

Finalment no ens podem oblidar del curs de windsurf, el preferit pels joves. La planxa a vela és una pràctica esportiva que ens permet arribar a dominar l’equilibri i el control de la vela per acabar lliscant a gran velocitat sobre de l’aigua, una vegada aconseguit costarà de trobar una sensació de velocitat igualable.