Final Torneig Social de pàdel i tennis

2009-08-26
Cliqueu a +info per accedir a la crònica i als quadres resultants
El passat divendres 21 d´agost es van celebrar les finals del torneig social del CM Altafulla, organitzat per Master Sports. El torneig es va organitzar amb tres categories: pàdel femení, pàdel masculí i categoria junior de tennis, amb una participació de més de quaranta persones. Després d´una setmana de competició on s´ha de destacar la duresa dels partits per la competitivitat dels participants i del fort calor es van classificar per les finals del torneig: En categoria junior: Alex Matesans es va classificar per la final al imposar-se a Robert Garcia i Alex Simó al guanyar a Marc Molina. En la Final Alex Matesans va ser el guanaydor d´un partit molt ajustat amb un marcador de 9-8. En categoria pàdel femení: Alicia Baeza / Laura Perillo al guanyar per 9-4 a Carmen Arnau / Laura Riera i Laura Arranz / Isabel Altet al derrotar a Dolo Aixalà / Montse Tort per 9-3; les guanyadores del torneig van ser Laura Arranz / Isabel Altet al impossar-se per 9-7. En categoria pàdel masculí: Javi Olivet / Toni Susan van classificar-se per la final al vencer a David Borras / Sergi Pujol per 9-5 i Xavi Simó / Nacho Bueno després de derrotar a Salva Navarro / Constantino Pérez per 9-7. Es van proclamar campions del social en Javi Olivet i Toni Susan al guanyar el partit per 9-5. MOLTES FELICITATS A TOTS I US ESPEREM A LA PROPERA EDICIÓ DEL SOCIAL. MASTER SPORTS i CLUB MARÍTIM D’ALTAFULLAdocs/Quadre2009.pdfQuadres