Festa de la Vela Catalana 2014

La Federació Catalana de Vela ret homenatge als millors clubs i navegants del 2014
El passat divendres 16 d´octubre, a les Drassanes reials de Barcelona, al Museu Marítim, la Federació Catalana de Vela, amb diverses personalitats del món esportiu i polític ,i més de 400 assistents, va celebrar la tradicional Festa de la Vela Catalana, on enguany es van reconèixer els èxits dels 198 millors regatistes de l’any 2014, i a les persones i clubs que van tenir un paper rellevant en la difusió i desenvolupament de la vela.
El nostre Club Marítim Altafulla va ser premiat amb la màxima distinció, el guardó de la Vela de Platí, per les tasques realitzades en la vela lleugera i en conseqüència, pels resultats obtinguts pels seus regatistes. El premi va ser recollit pel vice-president, en Carlos Fernández de Castro.
També van ser premiats , individualment els nostres regatistes campions en les diferents classes de vela lleugera. Val a dir que vam estar premiats en totes les competicions, catalanes, nacionals i internacionals:
Campions del Món
– Toni Bonet – 3er RS:X Juvenil
Campions d’Europa
– Mariona Giménez – 3ra Patí Júnior Femení
– Pepe Sánchez-Runde – 3er Patí Júnior Juvenil
Campions d’Espanya
– Daniel Olabarría – 1er Open BIC Juvenil
Campions de Catalunya
– Beatriz Muro – Làser 4.7 Femení
– Albert Carcellé – Làser 4.7 Sots18 i primer del rànquing català
– Cristina García – Làser Radial Femení
– Eduard Ferrer – Optimist Grup 1 absolut
Cal agrair el recolzament i suport que des de la junta directiva, caps de flota, pares i tot els implicats del nostre club, amb el seu president, en Joan Sanfeliu, al front, ha donat a totes les seccions de vela lleugera i que han permès poder arribar a obtenir aquests excel·lents resultats.
Salut i Vent
Carlos Giménez