Excel.lents resultats dels representants del CM Altafulla al Campionat de Catalunya de Patí Júnior: Campió de Catalunya General i juvenil (Xavier Vaillo) i sotscampiona de Catalunya Infantil (Sílvia Giménez)

La flota del Club Marítim Altafulla de Patí a Vela es va desplaçar el passat cap de setmana, 29 i 30 de Juny, a les aigües de Badalona per a la celebració del Campionat de Catalunya, sota l’organització del Club Natació Badalona i la Federació Catalana de Vela. Van ser dos dies de competició amb quatre regates en total on el Sol i el bon ambient entre regatistes i acompanyants ens va fer gaudir a tots d’un cap de setmana marcat per la manca de vent.
No obstant això el vent va ser el suficient per permetre completar els quatre recorreguts que van donar validesa a la lluita pel títol autonòmic.
Molt bon campionat per tots els representants del nostre club un dels quals és el nou campió de Catalunya de patí a vela junior. Els més
experimentats de la flota (Xavi, Pepe i Mariona) van complir amb el que s’esperava d’ells i no ens van decebre. Per altra banda, els nous regatistes que han començat aquest any amb la lligueta interclubs de patí català, ho van fer prou bé en el seu debut al Campionat . Fins i tot alguns ens van donar una grata sorpresa, sent el resultat doncs altament positiu.
A la categoria Juvenil, el nostre regatista XAVIER VAILLO va quedar CAMPIÓ DE CATALUNYA i CAMPIÓ GENERAL DEL CAMPIONAT i va ser indiscutible dominador de la classe. A la categoria Infantil, la nostra novell regatista SÍLVIA GIMÉNEZ es va proclamar SOTSCAMPIONA DE CATALUNYA , ocupant la desena posició a la general.
A les portes del podi es quedava JOSÉ JAVIER SÁNCHEZ RUNDE (PEPE) que va lluitar fins l’última regata de les jornades i va quedar en QUART LLOC de la Categoria Juvenil i CINQUENA posició de la general.
MARIONA JIMÉNEZ va quedar en una excel·lent DOTZENA posició.
Molt bon campionat per PAU BUSQUETS que en el seu debut va aconseguir la QUINZENA posició.
També hem de felicitar a YERAY SUSAN pel seu 23è lloc i a ALEX BUSQUETS pel 25è. A aquests els hem d’animar a continuar amb l’aprenentatge i amb l’experiència que poc a poc farà d’ells uns grans regatistes.
La propera cita dels Patins serà en aigües de Torredembarra el cap de setmana del 6 i 7 de juliol per a la celebració de la Copa d’Espanya…Ens tornarem a veure tots allí.
BON VENT A TOTS
Soly