Equips de regates

T’agrada navegar? Has passat per l’escola de vela i vols millorar? Per què no t’apuntes a algun dels nostres equips de regates? Si no tens embarcació, el Club te’n pot cedir una en bones condicions el primer any perquè ho puguis tastar.
Els nostres regatistes tenen de 7 a més de 70 anys! Pots modular la intensitat d’entrenament i participació a regates i sobretot gaudiràs tot l’any del mar en companyia!
Els equips estan organitzats per classes (tipus d’embarcacions)

Optimist (Fins a 14 anys màxim)

Ja fa 10 anys seguits que l’equip de regates d’Optimist actual treballa sobre el treball previ que començà als anys ’80. Aquesta temporada i les properes estan plantejades conjuntament amb el CN Salou i el CM Torredembarra. L’equip d’entrenadors és mixte, les bases d’entrenament són alternativament el Port de Torredembarra i el CN Salou, i la coordinació, material i costos són compartits. Tenim un equip més nombrós, bons entrenadors, accés a port que per entrenar a l’hivern amb nens petits és pràctic i més mitjans per la logística a desplaçaments.
Mireu quina patxoca feien el darrer cap de setmana a la regata que va organitzar el CN Cambrils.

Windsurf (Sense límit d’edat)
Fa un parell de temporades que els nostres regatistes s’han pogut sumar als entrenaments organitzats per Èxit Esport al CN Salou. Èxit Esport és un projecte creat per en Toni Colomar i n’Albert Bernà, ambdós llicenciats INEFC i regatistes de windsurf amb llarga trajectòria. En Toni és a la vegada l’entrenador de la selecció catalana de windsurf.
Enguany d’acord amb el CN Salou, el nostre Club es suma a ser base pel conjunt de regatistes d’Èxit que són d’ambdós Clubs, fent que de maig a octubre uns quants caps de setmana tots entrenin al nostre Club. L’objectiu ésseguir creixent en regatistes a l’equip que de ser forces anys només en Toni Bonet compta avui amb 10 regatistes i confiem poder créixer per seguir fent activitat d’entrenament al nostre Club i participar a competicions.
Aquests dies tenim a l’equip que ha participat al Campionat de Catalunya al CV Blanes i aquest cap de setmana al Trofeu Cornudella al CN El Balís, mentre que en Toni Bonet i en Jan Sanfeliu són a Marsella al Campionat d’Europa de windsurf RS:X en categories sènior i juvenil respectivament.
la fotografia mostra part de l’equip Èxit-CMAltafulla-CNSalou al Trofeu Les bruixes celebrat el mes de març al nostre Club

Patí de vela (A partir de 60/70 Kg de pes)
És el grup més nombrós i divers de regatistes. Durant la Setmana Santa el nostre Club es va celebrar la Copa Catalana d’enguany, la primera regata important del circuit català d’enguany amb la participació dels millors regatistes de patí de la classe. Amb aquesta excusa es va aprofitar per organitzar a la vegada el sopar anual de la ADIPAV, la associació de tots els ‘patinaires’ a Altafulla amb un centenar d’assistents.
Organitza entrenaments els caps de setmana i participa al circuit de regates de la classe. A més és el creador de la Regata del Desafiament, refernet a la classe, regata que l’equip del CM Altafulla porta guanyant els darrers 6 anys seguits i per tant mantenint la preuada safata d’argent al nostre Club.
La classe patí inclu també el patí júnior, una embarcació igual però més petita que permet navegar als més joves a partir de 12/13 anys i també als més lleugers de pes sense límit d’edat.

Catamarà
Hi ha una colla de regatistes de catamarà molt actius al circuit de regates i el club té catamarans a l’escola.
 
El Comodor – Joan Sanfeliu