Enfrontament Club de Mar de Sitges versus Club Marítim Altafulla en Patí Júnior

Aquest enfrontament ja va començar malament des de bon principi quan el dijous ens va comunicar l’equip de Sitges que no tenien prous nanos per fer les regates i que s’hauria d’anul.lar l’enfrontament. Com ja portem 3 anul•lats i no trobem dates per recuperar-los, i tot que ells ja donaven els punts per perduts, prenem la decisió d’anar amb la Silvia, la Mariona, el Pau i el Yeray i, junt amb l’Andrea de Sitges fer una regata de triangle de tots contra tots.
Poques hores abans del començament el Yeray també es dóna de baixa i finalment ens trobem el diumenge a les 10,45h del mati tan sols 4 regatistes entre els dos clubs.
Amb un vent de 14 -15 nusos, forta trencant i els patins a la platja llestos per sortir, el motor de la llanxa neumàtica s’avaria al bell mig de la trencant i ha de tornar a terra.
Sense el recolzament de la llanxa es decideix anul.lar, per un clar motiu de seguretat, definitivament la regata.
El club els hi va deixar taules de surf de l’escola de vela i tant els nanos, entrenadors, com l’oficial de regata han passat una matinal molt divertida.
LA LLIGUETA JA S´ACABAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ara els regatistes es concentren per afrontar els examens finals.
Tot seguit tindrem el clínic i Campionat de Catalunya a Badalona, la Copa Espanya a Torredembarra i la regata amb festa final de la 1ª lligueta a Altafulla.
Per tot aixo no hi hauràn dates per fer els enfrontaments aplaçats i la federació haurà de prendre la decisió de que fer amb els punts en joc.
Ja us mantindre informats.
Bon vent
Carlos