Els equips de regates de patí i patí júnior guanyen el Trofeu del Desafiament 2015

Enguany la regata que va néixer per fomentar la classe patí a la provincia de Tarragona i a la que han participat els tres Clubs amb flota estable de patí sènior, el CM Torredembarra, el CV Platja Llarga i el CM Altafulla, ha fet un salt endavant convidant al CM Cubelles i a la vegada ha introduit la classe patí júnior a la regata.
La participació de la classe júnior i introduir un Club convidat ha estat un èxit. Navegar més de 60 patins en una regata de nivell III, que no compta per cap rànquing, és avui en dia únic.
L’equip de regates del CM Altafulla guanya per sisena edició consecutiva aquesta regata tot perseguint el lema de la regata ‘Només 1 Objectiu: Retenirla’. Després d’un començament amb empat a punts entre el CM Torredembarra i el CM Altafulla en patí sènior, el segon dia l’equip d’Altafulla guanya tant en patí júnior com en patí sènior.
La regata es regeix per un Patronat format per 6 membres, dos representants de cada un dels tres Clubs fundadors, i segueix la norma fundacional. Hi ha qui diu que els fundadors de la Copa Amèrica es van inspirar en el Trofeu del Desafiament en un viatge al futur.
El mateix dia la flota de patí sènior va designar el regatista Àlex Ballesteros com a capità de la flota de patí sènior, qui rebé la preuada safata com a representant del CM Altafulla de mans d’en Ramón-Felipe de Montagut, inspirador d’aquesta regata i membre del Patronat del Desafiament junt amb en Xavier Puig en representació del CMA, i de Jordi Roca capità de flota els darrers anys. L’Àlex acceptà el repte. El capità de flota de Patí Júnior segueix essent en Carlos Giménez. Felicitats per tots!
Classificació Final del DESAFIAMENT 2015