El present futur del Club

Aquest cap de setmana vam fer el darrer entrenament tots els equips d’optimist del Club Marítim Altafulla. Els regatistes de làser, amb en Gerard al capdavant, van acabar l’any uns dies abans que nosaltres.

Després d’aquests primers quatre mesos, i d’aquests primers entrenaments, als nous regatistes (el Guillem, el Jan, l’Hugo, l’Eva, el Pau, el Marc i jo mateix, l’Arnau Rafecas, com a nou entrenador) ens toca acomiadar el 2013 fent-ne la valoració.

Considero que han estat uns bons entrenaments, tot i que el temps no ens ha acompanyat sempre, ja que hem tingut caps de setmana plujosos o amb massa vent. De totes maneres, n’hem pogut fer de bons, amb dues molt bones recompenses:

– la millora tècnica dels regatistes la qual no hagués estat possible sense l’ajuda de la Lola i el Juan, als quals aprofito per agrair tota l’ajuda que en rebem

– i la satisfacció dels regatistes per les millores i la feina feta.

Per tant, aprofito per animar-los a continuar treballant, entrenant, esforçant-se… a seguir aprenent tot practicant un esport meravellós, noble i tan agraït com és la vela, i així seguir millorant en aquest llarg camí que tenim per davant. I desitjar-los a tots –i també als pares, que formen part d’aquest equip– unes bones vacances de Nadal i un feliç 2014 amb bons vents.

Per acabar, vull agrair també tota l’ajuda al Joan Sanfeliu, al Xavi Simó i a l’Àngel Urquizu, que han fet possible la confecció d’aquest

Molt bones festes i bon final d’any!

Arnau Rafecas