El passat diumenge, l'equip de regates de patí júnior Altafulla 2 format per la Sofia, la Rebeca i en Xevi es va enfrontar a l'equip Badaloní, sent aquest últim el guanyador.

La primera prova va quedar de la següent manera: 1r Altafulla, 2n Badalona, 3r Badalona, 4t Badalona, 5é Altafulla i 6é Altafulla. Una victòria clara de Badalona sobre Altafulla (12 – 9).
A la segona prova hi va haver gran disputa per el primer lloc entre en Xevi i la Nina, sent ella la guanyadora d’aquest petit combat. La classificació va ser la següent: 1r Badalona, 2n Altafulla, 3r Badalona, 4t Badalona, 5é Altafulla i 6é Altafulla. Badalona tornava a guanyar (13 – 8).
I a la tercera regata, la disputa es va augmentar, ja que es va afegir en Jan a la baralla per les primeres posicions. Quedant darrere la Nina i davant d’en Xevi. La classificació quedava de la següent manera: 1r Badalona, 2n Badalona, 3r Altafulla, 4t Badalona, 5é Altafulla i 6é Altafulla.
Finalment la regata es va acabar amb tres proves ja que el temps no donava més. Una gran jornada dels dos equips acabada amb un dinar tots junts al Club Marítim Altafulla (CMA), tot comentant totes les jugades de la regata.
Gran regata nois. Felicitats Badalona una victòria ben merescuda.
Xavier Sánchez Roger