Edu Ferrer campió del circuit Excellence Cup d'Optimist 2014-15

El CN Cambrils ha acollit aquest passat cap de setmana el quart i últim campionat (la Setmana Catalana de Vela) del circuit internacional d’Optimist Excellence Cup 2014-2015, del qual Edu Ferrer s’ha proclamat vencedor, sumant així un nou èxit al seu palmarès (l’any passat va ser 5è).
Les proves a Cambrils haurien tancat el cicle iniciat al desembre a Gran Canària, seguit de Torrevieja al gener i Palamós al febrer. Però la manca de vent el cap de setmana passat va fer que només es pogués completar una prova (on l’Edu va fer un 3r), per la qual cosa la general del rànquing de l’Optimist Excellence Cup no va variar i els tres punts de renda davant el segon classificat van ser suficients per proclamar-se campió.
Així, el podi es va completar amb Eduard Ferrer (CM Altafulla), Nacho Dávila (CN Vilassar de Mar) i Eduardo Ojeada (RCN Gran Canària). Pel que fa als altres regatistes del CMA que van fer les quatre proves del circuit, Max Urquizu es va classificar 41è, d’un total de 265 embarcacions participants.