Crònica regata Els Salats 2017


Magnífica inscripció als Salats del 2017: cinquanta-dues taules de quatre classes, gairebé el doble de la de l’edició del 2016, que va acollir vint-i-set patrons. I una dada prometedora per a la modalitat del windsurf: en la categoria d’iniciació, hi han participat vint regatistes que, si tot va bé, nodriran les classes més competitives de l’aparell lliure en el futur.
A Torredembarra, la primavera ha obsequiat els regatistes i els armadors amb dos dies de sol esplèndids, però poc vent: entre cinc i deu nusos d’austre que, en tot cas, han permès la disputa de cinc mànegues.
Pel que fan els nostres regatistes del Club, hem tingut participació en totes les classes excepte en la techno 293, un gran equip de cinc regatistes que van defensar els colors del club.
Els patrons de la classe Iniciació la Cristina Garcia i el Guillermo Raya van viure la primera experiència d’acabar casi totes les regates. Finalment van acabar 14 i 18 respectivament, una posició molt meritòria.
Respecte la classe Raceboard la patrona Silvia Vilanova va ser la única representant que va fer una magnífica regata quedant-se a les portes del Top-10 i acabant totes les proves.
Pel que fa el Campionat de Catalunya de RSX juvenil i RSX absolut, en Jan Sanfeliu i en Toni Bonet van ser els dos representants del club, ambdós van guanyar medalla en la seva respectiva classe. En Jan Sanfeliu va aconseguir la medalla de bronze en RSX juvenil quedant-se a tan sols un punt de la medalla de plata, per altra banda, en Toni Bonet es va proclamar campió de Catalunya del 2017 portant-se la medalla d’or cap al club.