Crònica d'una regata que no va poder ser

El matí del 18 de maig es va aixecar una mica estrany, d’aquells dies primaverals que tant surt el sol com cau un petit xàfec. Un dia molt variable. Ens tocava la regata de la lligueta contra el Club Natació Badalona a casa seva i cap allà es va desplaçar la flota masculina del nostre club ja que les noies tenien jornada de descans. Alex, Pau, Yeray, Pepe i Xavi tenien moltes ganes de navegar tot i l’estat del mar (un trencant important) i del poc o nul vent existent, la qual cosa complicava encara més la situació. Es van preparar els patins, es van hissar les veles, i quan ja estava tot a punt es va decidir que no era convenient sortir en aquestes condicions quedant la regata anul · lada.
Potser en altres ocasions els regatistes s’haguessin anat sense més, però aquesta vegada va ser tan grata l’acollida i es trobaven tan a gust que no s’ho van pensar dues vegades quan el Club els va oferir planxes de body boards. En un moment regatistes de tots dos clubs i fins i tot el jutge de l’lligueta es van llançar a l’aigua a gaudir de les onades.
Al final, una jornada diferent i molt agradable que vam finalitzar amb un dinar conjunt organitzat pel comodor del Club Natació Badalona al qual volem agrair des d’aquí l’atenció als nostres regatistes i acompanyants.
Esperem que demà diumenge contra Canet les condicions climatològiques siguin millors i poguem fer la regata.