Crònica de la XV Copa d'Europa de Patí. Destacar la meritòria quarta posició absoluta d'en Xevi Sànchez

Els passats dies 1, 2 i 3 de maig es va celebrar al Club Nàutic Tamariu la XV Copa d’Europa de Patí a Vela amb la participació de 76 embarcacions de categoria sènior i 26 de categoria junior.
El primer dia només es va poder disputar una de les dues regates previstes, aplaçada pel mati per excés de vent i disputada per la tarda amb un vent que va anar baixant fins caure del tot, tant es així que només van aconseguit completar l’única prova disputada, tres embarcacions de la categoria junior i quatre de la sènior. La nostre regatista Silvia Giménez no va poder creuar la línia d´arribada quan anava en segona posició per que el comitè va plantar tard la línia. La Silvia va fer una protesta formal i la regata va ser anul·lada.
El segon dia es van poder fer les dues proves. La primera amb bon vent i bona mar per navegar, 59 sèniors i 27 juniors la van completat. La segona regata, amb més vent, la van acabar 38 sèniors i 23 juniors. El nostre regatista sènior Carlos Giménez no va poder fer la 2ª sortida dons va tenir un problema a la politja de la escota i amb prou feina va arribar a platja. L’arribada a la platja va estar més complicada que el primer dia.
El tercer dia va ser molt semblant al segon però amb un vent mes inestable, especialment a la segona proba.
En categoria sènior, el guanyador va ser en Jaume Llobet Olivella del Club de Mar de Sitges, segon en Jost Depoortes Wan Vinckel del Club de Vela Sant Antoni i tercer Xavi Roca Vilalta del Club de Mar de Sitges. El nostre regatista Carlos Giménez va quedar en la posició 50 dels 76 inscrits i com no, va a tornar a ser el millor sènior classificat del CM Altafulla.
En categoria junior, el guanyador va ser en Jan Heuninck de Club Nàutic Sitges, segona la Nina Esteba Domingo del Club Nàutic Tamariu i tercera la Paula Martin Castellsagué del Club Nàutic Sitges. En quarta posició va quedar el nostre regatista del CM Altafulla Xevi Sanchez seguit del Yeraqy Susan (12), l´Alex Busquets (14) i la Silvia Giménez (15).
Donar les gracies al Club Nàutic Tamariu per la magnifica organització de aquesta XV Copa d’Europa de Patí a Vela.