Copa d'Europa de Patí de Vela i Patí Júnior

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a les instal·lacions del Club de Vela EL PRAT la XIV Copa de Europa de Patí a Vela i VII Copa de Europa de Patí a Vela Júnior.
Amb una inscripció de mes de 100 patins, es veu com la classe es va consolidant, en especial la júnior amb quasi el 40% de la flota present .
El Club ha estat representat en les dos categories tant en sènior com en junior.
En Ramon Felipe de Montagut i en Carlos Giménez en sèniors i un equip de juniors amb la Mariona, Sandra, Àlex, Xavi, Yeray i Pepe.
El divendres es va disputar una sola regata, només per la categoria sèniors, amb unes condicions que ens han acompanyat en totes les regates que s´han disputat aquest mes de setembre, es a dir temperatures estiuenques i poc vent.
El dissabte va aixecar una mica més el vent i va permetre fer 2 proves pels sèniors i 3 pels juniors, això sí amb temperatures ambientals i del aigua de ple estiu.
El diumenge molts estàvem esperant que arribés el vent a fi de realitzar una quarta prova que permetés fer un descarte, però no va ser així i a les 14, 45h es va aixecar la bandera de aplaçament definitiu.
Cal destacar el podi, en la tercera posició absoluta, del nostre regatista en júnior Pepe Sanchez seguit de la Mariona (8), Xavi (15), Yeray (16), Àlex (22) i Sandra (27).
En sènior una bona actuació den Ramon Felipe amb un 17e absolut i 6e de veterans i més lluny en Carlos Giménez (53).
Amb aquesta competició ja es dóna per finalitzat el calendari de regates “oficials”, doncs a l’anul·lar-se el Campionat de Catalunya per Equips de Patí de Vela Júnior i Sènior i la Tanit de noies, que es tenien que disputar al Fòrum, ja donem per acabada la temporada oficial. De la lligueta encara ens queden enfrontaments dels 2 equips.
Ara ja toca planificar la temporada 2015 i de segur que hi haurà novetats a l’equip de Patí Júnior. Quasi bé segur que prepararem un equip de regates per disputar totes les proves “oficials” i un altre per participar a la lligueta 2015, ambdós amb entrenaments separats i personalitzats.
També estem treballant per organitzar, un altre cop, alguna prova important al nostre Club. Us mantindré informats,
Carlos Giménez
Capità de flota de Patí Júnior