COMUNICAT OFICIAL: Tancament d’instal·lacions 30/10/2020

El Govern de la Generalitat ha aprovat una sèrie de mesures més dràstiques per a la contenció del virus a causa de la segona onada de contagis de la Covid-19.

En aquest sentit, des del 30 d’octubre, el Club Marítim Altafulla es veu obligat a suspendre totes les seves activitats socials i esportives pels socis i sòcies i esportistes. De tal manera que, els entrenaments de l’esport federat de base també queden anul·lats.

En quinze dies, es revisaran i es decretarà si augmenten les mesures, es rebaixen o es mantenen, depenent de la incidència de la Covid-19 i la saturació hospitalària.
Per garantir el manteniment i el bon funcionament de les instal·lacions durant aquests 15 dies i per preparar la reapertura quan sigui possible, el nostre personal seguirà actiu així com per a la vetlla de les embarcacions i el material que tenim al Club.

Sabem que són temps difícils per a tothom, però confiem que això passarà i tornarem a gaudir del Club quan ens ho permetin. Ara més que mai, cal seguir junts i juntes en aquests difícils moments. Podeu contactar-nos per a qualsevol dubte.