Club de Mar de Vilanova – Campeonato de España de Patín a Vela

Entre els dies 4 i 7 de Setembre de 2014 han tingut lloc en aigües de Vilanova i la Geltrú el LXXI CAMPIONAT D’ESPANYA DE PATÍ A VELA i el IX CAMPIONAT D’ESPANYA DE PATÍ A VELA JÛNIOR.
En representació del club i en categoria sènior només va participar en Carlos Giménez dons a Ramon Felipe Montagut, tot i competir el primer dia, no el van deixar participar per motius administratius, fet que no va entendre la majoria de regatistes.
En Carlos Giménez, entre els 69 participants provinents de Bèlgica, Andalusia i Catalunya, va a tornar a ser el millor regatista del Club Marítim Altafulla……
Per el que fa a la categoria júnior, el CMA, amb 8 regatistes, va ser el segon club, darrera Cubelles, que va participar amb mes participants al Campionat.
Tot i no arribar als 53 participants del Campionat de Catalunya fet al nostre club, amb 38 regatistes participant en aquesta proba, els Júniors van tornar a demostrar que es una classe que porta una trajectòria en alça on nois i noies competeixen amb molta igualtat, 5 nois i 5 noies entre els 10 primers absoluts.
Amb unes condicions de vents fluixos i temperatures estiuenques es van poder fer 7 de les 8 proves programades on els nostres regatistes van fer un bons resultats:
3 entre els 10 primers. Pepe (4), Xavi (5) i Mariona(8)
3 mes entre els 20 primers (Xevi, Yeray i Alex)
2 mes entre els 30 primers (Pau i Sandra)
Cal felicitar al Club de Mar de Vilanova i la Geltrú per la fantàstica organització.
Ara toca preparar-se per la International ADIPAV CUP 2014 del 20 i 21 de setembre al Mar de Sitges.
Els nostres participants portaran els patins per mar fen una travessa organitzada per Vilanova aquest dissabte.
Consulteu les classificacions clickant a Classificació final Campeonato de España de Patín a Vela 2014 – classe Patí Júnior