Classificacions finals i fotografies del Campionat de Catalunya de Clubs de Patí a Vela 2016

El passat cap de setmana, 23 i 24 de juliol es va celebrar el campionat de Catalunya de Clubs de pati a vela al nostre club, a Altafulla. El campionat constava de tres proves, la primera era una travessa que es va dur a terme durant el primer dia del campionat mentre les segones proves eren dues regates amb forma de triangle.
Les condicions meteorològiques van ser favorables els dos dies. El vent provenia de garbí i tenia una força 3-4 és a dir entre 8 i 10 nusos.
Els resultats van ser positius pel nostre club, ja que vam quedar primers de Catalunya en la categoria absoluta de patí júnior, i en la categoria de segones en patí sènior. Per 4,5 punts sens va escapar la victòria en la categoria absoluta de patí sènior que va ser guanyada, amb tot mereixement, pel Club Marítim de Torredembarra.
Tots el regatistes del nostre Club Marítim Altafulla van fer molt bons resultats demostrant que la classe de patí a vela te molt de recorregut en els propers anys.
Per acabar cal dir que per part del club, amb el seu director tècnic, en Xavier Garrote, al front hi va haver molt bona organització i cal agrair a tots els voluntaris de l’organització que hi han contribuït, així com a les noies de l’equip de júnior que escriuen aquesta crònica!