Regata Carnaval Race C.N Port d’Aro, 22 i 23 de Febrer de 2014

Aquest cap de setmana passat es va realitzar en aigües del C.N Port d’Aro la regata de nivell 2 puntuable per als Làser Radial i els 4.7. La Carnaval Race va substituir la nivell 2 que enguany realitzàvem a Coma-Ruga; els resultats van ser d’allò més esperançador.
Dissabte el vent es va acabar establint, amb un camp de regates situat a l’esquerra del port, vent considerable (mitjana de 14 nusos) i tres proves realitzades
Diumenge, el vent no va acabar de establir-se fins una hora relativament tardana i només es va poder realitzar una sola prova; l’hora límit era a les 15:30 hores.
Després de dos dies de regata, finalment el Club Marítim Altafulla va aconseguir diferents podis en la modalitat de 4.7. Els Radials, van fer una extraordinària feina els dos dies de regata i vam aconseguir pujar a un membre del Club Marítim Altafulla al podi.
En 4.7 el guanyador absolut va ser Marcelo Cairo, però seguit de dos membres del CMA, Albert Carcellé Casanovas com a segon absolut i lluitant fins al final per a poder guanyar el campionat (només els va acabar diferenciant un sol punt) i tercera Beatriz Muro Núñez (primera femenina dels 4.7). En quarta posició i amb un brillant i devastador segon dia, Jan Urquizu Marcos realitzant un bon campionat amb una navegació acurada, pensada i consistent. Fora de les posicions de podi però quedant amb una formidable vuitena posició, una altra membre del Club Marítim Altafulla, Marina Sanfeliu Tort, navegant i millorant, navegant i millorant i millorant moltíssim.
Martina Urquizu Marcos, amb moments molt bons durant el campionat, va quedar en vint-i-unena posició, seguida de prop per Judit Lleixà Suarez i Marta Pujol Martín (24 i 25 respectivament). Paper molt considerable de les nostres noies, que cada dia milloren en tots els aspectes de la seva navegació. En trentena posició Victor Simó Baeza, els resultats no s’ajusten amb la seva progressió, fent alguna bona prova però caient en els resultats al final de les mateixes.
En quant als Radials, paper molt destacat de Cristina García Aguilar, amb un segon lloc empatat amb el primer que no es va acabar de definir finas a la última prova del diumenge; segona absoluta del campionat i primera femenina: formidable.
Albert Canals va acabar en setena posició general, amb posicions molt bones i potents, mantenint-se en tot moment entre els deu primers classificats en totes les proves. Bernat Ferrer Carvajal, en el seu primer any complert a la categoria també va entrar en el top dels deu primers situant-se com a deuè. Alexandre Simó Baeza va acabar en trentena posició però poc a poc es va notant una gran millora sobretot a nivell psicològic, de bon segur que seguirà per aquest camí.
Grans resultats del Club Marítim Altafulla, seguirem treballant en la mateixa línia per poder seguir escrivint cròniques com aquesta.