Nit de la Vela

114 esportistes catalans vencedors de Campionats de Catalunya, d´Espanya, d´Europa i del Món, 85 clubs i 9 persones distingides per les seves activitats en favor de l´esport de la vela seran els protagonistes de la nova edició de la Festa Catalana de la Vela
Els següents regatistes del Club seran premiats:
– Pel Campionat de Catalunya d’Optimist G1: Eduard Ferrer
– Pel Campionat de Catalunya de Patí Júnior: Xavier Vaillo
– Pel Campionat de Catalunya d’Optimist G2 2013: Marçal Grau, Nico Olabarría, Juanma Martínez, Guillem Griñó i Ignacio Martí
– Pel Campionat d’Espanya de RS:X Juvenil: Toni Bonet
– Per la Copa d’Europa de Patí Júnior: Xavier Vaillo
– Pel Campionat d’Europa d’Optimist per Equips: Eduard Ferrer
i s’atorga la vela d’or al nostre Club.
Es celebrarà el proper dissabte dia 25 de gener al Museu Marítim de Barcelona a les 18h. Enguany l´accès és lliure sempre que es porti la polsera de l´Equip Olímpic Català, que té un cost de 5€ i que es pot adquirir o bé a Vela.cat/somnirio, a la seu de la Federació o el mateix dia al Museu Marítim. Els diners recaptats aniran íntegrament destinats a la preparació dels esportistes que formen part del projecte Somni Rio 2016. El programa de l´acte és el següent:
– 17´30h: Quedada prèvia dels guardonats amb la organització per coordinar el lliurament de premis
– 18h: Obertura de portes, convocatòria general
– 18´30h: Inici de l´acte (Presentació / Lliurament C. Catalunya, Espanya, Europa i Món / Espectacle / Lliurament Veles Or / Espectacle / Lliurament distincions especials)
– 20h: Tancament acte I si vens a la Festa, desprès podràs entrar gratuitament al Luz de Gas amb la teva polsera! *(nomès majors d´edat)
vela.cat