El equipo del CMA gana la quinta prueba de la liga enterclubes de patín júnior contra el CV Platja Llarga

El diumenge 21d’ abril s’alçà un dia radiant a Altafulla, ideal per a tota navegació. Els participants de la lligueta interclubs de la classe patí del Club Marítim Altafulla i les joves promeses de Platja Llarga es van trobar per primera vegada i ja abans de la primera sortida es van posar una mica nerviosos quan només començar ja arribaren els primers problemes: L’embarcació del jutge es va obstinar a no funcionar i davant d’aquesta dificultat es va prendre la decisió de fer ús d’ella com a boia.
Va ser un dia que va donar per a molt: bolcades i xocolateres a tort i a dret, pals que van tocar el fons marí … el pitjor va ser el xoc entre dues embarcacions tripulades per dos participants de Platja Llarga davant la inexperiència per desconeixement de les preferències que va acabar amb un dels patins foradats i fora de regata.
Però malgrat tot, en jornades com les viscudes  aquest dia és quan es demostra el que  es va aprenent a poc a poc en els entrenaments i en les regates anteriors. En aquest cas, van ser els nostres joves patinaires els qui van saber aprofitar les ratxes de vent que apuntaven tímidament. Les bones maniobres i el vent idoni els va permetre dominar totes les proves des de la sortida.
La primera de les proives va resultar ser excessivament curta, per la qual cosa es va prendre la decisió d’ampliar una mica més el camp de regata. Al final només es van fer 5 de les 6 regates previstes atès que el clar guanyador de la jornada ja estava decidit doncs el nostre equip va fer 1er, 2on i 3er lloc a tots els enfrontaments.
Des d’aquí volem felicitar als participants de Platja Llarga que no van abatir-se en cap moment i, felicitar i agrair la implicació als participants del nostre Club (Pau, Àlex ,Yeray, Mariona i Sílvia) ja que si segueixen en aquest bon camí tenen garantit un futur prometedor, ple d’alegries i triomfs.
Bon vent a tots!
Soly