Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/vhosts/clubmaritimaltafulla.com/httpdocs/wp-content/themes/clubmaritimaltafulla/inc/json-ld-markup.php on line 65
Cuarta prueba de la liga interclubs de patín júnior, CN Cubelles vs CM Altafulla- Club Marítim Altafulla

Cuarta prueba de la liga interclubs de patín júnior, CN Cubelles vs CM Altafulla

Aquest cap de setmana hem fet el primer desplaçament per regatejar fora del nostre club i ens hem enfrontat amb el equip del club de Cubelles 1.
Cubelles 1 tenia l’equip just, amb 3 molt bons regatistes, la resta dels nanos els tenien desplaçats per regatejar amb els del club de Sitges. Per cert també van guanyar i només resta que felicitar-los.
El nostre equip ha estat format per la Mariona, la Sílvia, l’ Àlex, el Pepe i el Yeray, han navegat amb unes condicions magnífiques i tots han gaudit de valent. Per primera vegada hem pogut acabar el 6 enfrontaments, amb sol, mar plana i ventet de força 2-3 molt agradable.
La regata ha estat molt disputada, però finalment ens han guanyat per una diferència mínima de punts tot i això la més contenta del grup ha estat la Sílvia que va fer un primer lloc en un dels enfrontaments més competits de tots, la Mariona i el Pepe van estar en el seu bon nivell habitual i l’Àlex i el Yeray van demostrar que els entrenaments comencen a donar els seus resultats. Enhorabona a tots.
Aquest cap de setmana descansem i el dos següents rebrem a l’equip de Platja Llarga a casa i al següent anirem al seu club.
Bon vent a tots