Cuarta prueba de la liga interclubs de patín júnior, CN Cubelles vs CM Altafulla

Aquest cap de setmana hem fet el primer desplaçament per regatejar fora del nostre club i ens hem enfrontat amb el equip del club de Cubelles 1.
Cubelles 1 tenia l’equip just, amb 3 molt bons regatistes, la resta dels nanos els tenien desplaçats per regatejar amb els del club de Sitges. Per cert també van guanyar i només resta que felicitar-los.
El nostre equip ha estat format per la Mariona, la Sílvia, l’ Àlex, el Pepe i el Yeray, han navegat amb unes condicions magnífiques i tots han gaudit de valent. Per primera vegada hem pogut acabar el 6 enfrontaments, amb sol, mar plana i ventet de força 2-3 molt agradable.
La regata ha estat molt disputada, però finalment ens han guanyat per una diferència mínima de punts tot i això la més contenta del grup ha estat la Sílvia que va fer un primer lloc en un dels enfrontaments més competits de tots, la Mariona i el Pepe van estar en el seu bon nivell habitual i l’Àlex i el Yeray van demostrar que els entrenaments comencen a donar els seus resultats. Enhorabona a tots.
Aquest cap de setmana descansem i el dos següents rebrem a l’equip de Platja Llarga a casa i al següent anirem al seu club.
Bon vent a tots