Campus de vela aquesta Setmana Santa

Aquesta Setmana Santa el Club Marítim Altafulla organitza un campus de vela. Aprofitarem els dies de vacances per gaudir del mar i de la platja divertint-nos entre amics.

L’activitat és oberta a alumnes de 4 a 15 anys, donada la diferència d’edats i per ajustar-nos millor als objectius de cadascú dividirem el campus en diferents grups. L’horari del Campus de Setmana Santa serà de 9:00 a 13:30 i el durem a terme els dies 15, 16, 17 i 18 d’abril.

De bon matí, per entrar en calor, començarem amb activitats jugades a terra. Alternarem jocs tant a les pistes de tennis i pàdel com a la platja.
Passada una estona farem una parada tècnica per esmorzar i agafar forces. A mig matí, quan el sol ja comença a escalfar l’ambient, valorarem la situació meteorològica per anar a l’aigua amb l’opció nàutica que sigui més divertida donades les circumstàncies. 

A l’aigua estarem estones navegant a vela tot provant les diferents embarcacions que disposa l’escola de vela. També sortirem estones a remar en caiac o en balsa quan el vent no sigui suficient. I si el temps ho permet practicarem també l’equilibri amb el paddle surf o el windsurf.

Aprofita l’ocasió per passar aquesta Setmana Santa practicant esport a la natura!

Inscriu-te on-line obertes al següent enllaç.