Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/vhosts/clubmaritimaltafulla.com/httpdocs/wp-content/themes/clubmaritimaltafulla/inc/json-ld-markup.php on line 65
(ca) (es) – Club Marítim Altafulla

(ca) (es)

Avui l’equip de pati junior del club amb l´Anna, la Mariona, la Silvia, l’Àlex, el Pepe, el Xavi i el Yeray ha fet la seva primera regata de la lligueta Catalana, per la majoria del grup ha sigut la seva primera participació en competició.
En un enfrontament molt atípic a on les condicions climàtiques no han sigut les mes adients per iniciar-se en al món de la competició els nostres navegants han demostrat estar preparats per fer front a aquest tipus de situacions.
Mar plana sense onades, poc vent, molt fred i molta pluja han sigut els companys de viatge durant tot el mati.
La baixa a l’últim moment d’un component del grup de Torredembarra ha donat el punt guanyador a l’equip d’Altafulla que així ha sumat la seva primera victòria a la lligueta.
Malgrat tot el comitè de la regata ha decidit fer les proves previstes a on s´han enfrontat tots contra tots i han pogut gaudir de l’experiència de les regates.
Tots han arribat a platja pelats de fred i tremolosos però amb un somriure d’orella a orella. Dutxa d’aigua calenta i un bon plat de pasta els ha tornat a posar a punt per la setmana que ve.
Víctor Puig, el seu entrenador, ja els ha felicitat a tots per la seva participació i esforç.
El proper diumenge el nostre equip rebrà la visita de l’equip de Canet. En un principi es preveu una regata molt igualada doncs els navegants d’aquest club ja porten temps regatejant junts. A més també vindran amb la moral alta doncs han guanyat avui el seu enfrontament amb els de Club de Mar de Sitges.
Des del club també volem agrair l’esforç que han fet des del club de Torredembarra per tirar endavant l’enfrontament tot i tenir el seu equip a poc de consolidar-se.